شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

لبنان: با چین همکاری کنیم آمریکا خانه‌خرابمان می‌کند

یک سیاستمدار لبنانی فاش کرد، هنگامی که پیشنهاد همکاری چین برای حل مشکل برق لبنان را به اطلاع «میشل عون» رئیس‌جمهور این کشور رسانده، عون گفته که اگر بیروت این پیشنهاد را قبول کند با واکنش تند آمریکا روبه‌رو خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۲ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 23
کد خبر: ۹۹۵۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛«وئام وهاب» رئیس حزب «التوحید العربی» (نزدیک به ۸ مارس) در گفت‌وگویی با شبکه لبنانی «الجدید» به آخرین تحولات این کشور پرداخت.

 

وی گفت: ما در حال عبور از جهنم هستیم اما قادریم از آن خارج شویم. "ریاض سلامه" رئیس بانک مرکز قادر است ذخیره اجباری بانک‌ها (Required Reserve Ratio) را کاهش دهد به شرط آنکه یک طرح نجات جدید اتخاذ شود نه یک طرح غارت جدید.

 

وی افزود، در حالی که انتظار برای راه‌حل‌ خارجی در جریان است دولت پیشبرد امور لبنان باید حرکت کند و عون و «نبیه بری» باید به تفاهم برسند. روابط این دو قطع شده و برای حل آن تلاش می‌شود.

 

وهاب افزود: سفیر چین یک پروژه کامل برق (برای لبنان) را به من پیشنهاد داد و از من پرسید طرف مربوطه‌ای که در این باره می‌تواند با او صحبت کند، کیست. من نزد عون رفتم اما وی در پاسخ گفت: "آمریکایی‌ها خانه خرابمان می‌کنند". ما باید به جای ارائه برگ‌ها، به منافع لبنان فکر کنیم.

 

شرط آمریکا عدم مشارکت حزب‌الله در دولت است

وهاب در ادامه ادعا کرد: چیزی در داخل لبنان مانع تشکیل دولت نیست. تا زمانی که نزدیکی آمریکایی-ایرانی رخ نداده دولت در لبنان تشکیل نمی‌شود.

 

وی افزود: در آستانه پیشرفت بودیم اما باز پسرفت رخ داد. اکنون برخی می‌گویند امور در پایان سال جاری [میلادی] حل می‌شود. آمریکا بر لبنان اعمال فشار می‌کند چون گمان می‌کند می‌تواند دستاوردی داشته باشد. شرط آمریکا عدم مشارکت حزب‌الله در دولت است. آیا نخست‌وزیر مکلف "نجیب میقاتی" می‌تواند به این سمت برود؟

 

در همین ارتباط، یک‌ وب‌سایت عربی در تحلیلی به تلاش‌های ناامیدانه سفیر آمریکا و دستیار پیشین وزیر خارجه این کشور برای حفظ آبروی باقیمانده خود در پرونده لبنان پرداخت و نوشت، آنها نمی‌توانند با یک قدرتمند منطقه‌ای مانند حزب‌الله مقابله کنند.

 

لبنان این روزها با مشکلات متعددی در زمینه سوخت و برق و گاز روبه‌روست. در همین زمینه «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله هفته گذشته از واردات سوخت از ایران خبر داد که واکنش‌های زیادی در پی داشت.

 

نصرالله در سخنرانی دیشب (یکشنبه شب) نیز از حرکت دومین کشتی ایرانی به سمت لبنان تا چند روز دیگر خبر داد و حتی گفت، شرکت‌های ایرانی آماده مشارکت در بحث استخراج نفت هستند./فارس

 

ارسال نظر